February 15, 2011

unplanned :)

15 feb 2011.
MAULIDUR RASUL ye adek2 :)
org ramai sibuk mghadiri perarakan sambutan maulidur rasul
or x pon menghadap tV d rumah bsama keluarga terchenta (sobsobsss)
*gila tacing ayat!**** haha.

but for me n other housemates yg dok d rumah sewa ktorg yg BESAR ni (besar la sangat :p),
mmg x mungkin la nak terperuk disini ye :p hahaha.

so ktorg pon bsiap2, bmekap2.. haha.
dgn hati yg kental menuju ke bus stand seberang jalan dpn taman perumahan ktorg,
menunggu BAS! dgn panas terik ny.. sabo je la~ tanak dok rumah pnya pasal. hahaha :p









Ktorg housemates 8 org okayy. tapi ni jehh yg bpeluang n "bertuah" utk keluar togather gather :D n punya xcited amek gmbr dari hujung ke hujung. haha


sampai2 jehh JJ, cik pinaz nak ke washroom *atau nama laen ny, toilet :p* . bukan buat apa pon, just nak betolkan tudung jehh. yelahh. nama pon naek BAS kann. kalau dok dlm bas ad aircond okayy lagi kot. tapi ni paham2 la k :D

1

2

3
1. tu aktiviti bosan menunggu cik pinaz n cik emi betolkan, belek2 tudung (bukan lama sangat pon sbnr nya :p), aq pon snap2 la gmbr. org mmg kaki amek gmbr, mcm2 la bagi alasan :D
2. cik emi tumpang sekaki join amek gmbr sementara tggu cik pinaz yg belom lagi selesai :p
3. n finally! "click2" bertiga :)

then its time to serbu PIZZA HUT! huhu.

muka tekun cik hani n cik emi tgk menu2 :D

muka "bahagia" cik pinaz n cik tira :)

b'iye2 muka cik hani tunjuk menu tuuu :p cik tira, muka tu jgn nak ketat sangat la~. haha

saja amek gmbr buku menu ni :p


muka sorang2 still bole tersenyum walaupun perot dah berkeroncong :p

 
see. senyum itu penting! haha. credit to akak pizza coz tolong amek kan gmbr ni. NICE :)


click2 lagi :)

betapa byk ny ktorg order. mgidam kan. hahh makan sangat! haha :p

pinggan licin tuu yg x tahan! hahaha

tadaa! meja langsung kosong dahh x ad pinggan2 :p

craving for pizza. ni dah dapat makan pizza, seronok! ~ haha.
now time to pay what you've eat ye housemates :p



posing time menunggu pembayaran. hoho :)

cik pinaz "belanja". wekk :p

sempat lagi k!

okayy. salah tunjuk. "terpesong" cket *ekk.betol ke perkataan tuu?.  haha

then pusing2 melawat kedai2 yg terdapat d JJ tuu. lebeyh window shopping jehh. *pecaya la k :D

comel x saya.? tanya cik pinaz . haha

siyes penat nak amek gmbr ni sbb kena berkali2 amek time kt escalator :D

okayy. dah seronok melawat JJ, ktorg pon balek dalam kol 6 lbh. dah smbyg asar k. *perlu ke mention.?* hahahaha :p

bas tgh sesak n ktorg kena berdiri lbh kurang sejam b4 sampai ke alor gajah. kaki lenguh wehh! huhh~ tapi the BEST part is, tgh sesak pon, ktorg boleh amek gmbr lagi k! hahaha. terbaekkk la ~ :p


muka xcited . haha. o0ps. sory hani :p

we r who we r. (tajuk lagu keisha :p)

last caption. ehh mata "terbulat" kan plak. haha

sampai rumah dalam kol 7, siyes penat. but fun! :)



  got time, kte kuar ramai2 lagi k pasni. love korg! :p

1 comment:

  1. Nice sharing. Find latest Jobs in Asia,Europe,Africa & Gulf and all over the world at http://toppakjobs.blogspot.com

    ReplyDelete